Årsmødet er sparket i gang

I de flotte faciliteter i Odense Congress Center, er Danske Beredskabers årsmøde netop blevet sat i gang. Over 60 udstillere er klar i de to tætpakkede udstillerhaller, hvor der fra morgenstunden strømmede ind med deltagere til det traditionsrige årsmøde fra nær og fjern.

Til Årsmødet er der nemlig plads til alle. Garvede og nye brandfolk, administrative medarbejdere i beredskabet og diverse udstillere er alle på plads i Odense, hvor der både er tid og plads til faglighed og netværk.

”Igen i år bygger vi videre på de erfaringer, vi har fået fra tidligere årsmøder, så vi sammen kan være med til at forme morgendagens beredskab”, lød det fra formand for Danske Beredskaber, Jarl Vagn Hansen, da han foran indgangen til Odense Congress Center stod for den officielle velkomst sammen med formand for Beredskab Fyns beredskabskommission, Morten Andersen.

Et af de nye tiltag, der i år er blevet lavet til Årsmødet, er en app, hvor udstillere og deltagere kan finde information om hinanden, finde deres egne billetter og samtidig finde en masse praktiske informationer. Selvom det er første år med en sådan app, er det noget, Bjarne Nigaard, der er sekretariatschef i Danske Beredskaber, har store forventninger til:

”Med en app håber vi, at vi kan være med til at strømline informationen yderligere ved Årsmødet og samtidig skabe endnu et forum for, at man kan netværke endnu mere”, fortæller Bjarne Nigaard, der dog også er klar over, at 2018 er et år, hvor appen skal indkøres:

”Der vil naturligvis være nogle børnesygdomme, men vores forhåbning er, at både udstillere og deltagere vil tage godt imod det nye initiativ, der forhåbentlig er med til at forbedre oplevelsen af Årsmødet yderligere”.

Følg med her på Årsmødehjemmesiden, hvor vi løbende vil opdatere.