Besøgsdag på Årsmødet

Gæster med tilknytning til udstillerne og medlemmerne er velkomne i Odense Congress Center.

Danske Beredskabers traditionsrige årsmøde løber i år af stablen den 28. og 29. august i Odense Congress Center. Det er nordens største udstilling og messe på beredskabsområdet.

Og akkurat som tidligere år kan udstillerne invitere gæster i form af kunder eller potentielle kunder, som kan komme på besøg på udstillernes stand, få en snak, se en demonstration osv.

Der er også en god tradition for, at ansatte, frivillige og andre, der er tilknyttet et af de 24 kommunale beredskaber i Danmark og primærmedlemmer i Danske Beredskaber, kan komme som gæster på Årsmødet. Det kan de ligeledes i år.

Begge dage må bruges som besøgsdag for gæster.

Hvis man er inviteret af en udstiller eller kommer fra et af de kommunale beredskaber, er det gratis at komme ind som gæst. Man har så et par timer til at se sig omkring på udstillingen.

Skal man have frokost, kan man tilkøbe det ved sin ankomst. Sekretariatet ved hovedindgangen kan sælge billetter til frokostbuffeten.

Som gæst skal man som alle andre deltagere bære et synligt adgangstegn til Årsmødet. Det får man ved sin ankomst ved at registrere sig i sekretariatet ved hovedindgangen. Sekretariatet udleverer et nummereret gæstekort, der skal returneres, når man forlader Årsmødet igen.

Vi glæder os til at se rigtig mange gæster på Årsmødet.