Så er dørene åbnet til Danske Beredskabers Årsmøde 2021

Udstillerne er klar, gæsterne er kommet, og Nordfyns borgmester, Morten Andersen, samt Danske Beredskabers formand, Jarl Vagn Hansen, har budt velkommen til Danske Beredskabers Årsmøde 2021.

I sin åbningstale pointerede Morten Andersen, at det føltes lidt som første skoledag, hvor der står mange børn og forældre og er spændte på, hvad det er, der venter indenfor, når rejsen begynder mod endnu mere læring og mere udvikling og erfaringsudvekling.

Et redningsberedskab skal følge med tiden
– Redningsberedskabet skal følge med i et stadigt mere komplekst samfund og hurtige forandringer, og netop derfor er årsmødet jo så vigtigt. Fordi det er jo her, at vi på tværs af beredskaber mødes, på tværs af erfaringer, og endda på tværs af lande, lød det fra Morten Andersen.

Rekordstort antal udstillere
Jarl Vagn Hansen glædede sig i sin åbningstale over, at det igen er muligt at afholde årsmøde trods corona, og at det er lykkedes at få 75 udstillere med om bord:

– Vi kan i år melde om et rekordstort antal udstillere. Det er supergodt, og det er med til at sikre årsmødet, som reelt står på to ben. Det ene ben er de faglige debatter. Det andet ben er den store udstilling.

Årsmødet løber af stablen onsdag den 25. august til og med torsdag den 26. august 2021 i Odense Congress Center. Her vil det være muligt at besøge op mod 75 messestande, overvære paneldebatter, foredrag og demonstrationer af materiel over de kommende to dage.