Oplæg om udbud og indkøb i det offentlige

Kom til møde om udbud og indkøb i det offentlige den 9. november i Odense Congress Center fra 13.30-16.00.

Beredskaberne er en del af den offentlige sektor og indkøber hvert år for store beløb. Mange af indkøbene er underlagt udbudsreglerne. Salg til det offentlige sker derfor inden for en række juridiske rammer, der kan virke som en hindring eller svære at håndtere i praksis, både for køber og sælger.

Selvom der er stor forskel på at handle med offentlige kunder og andre private virksomheder, så bør udbudsreglerne ikke afholde dig fra at deltage i eller afholde offentlige udbud.

I samarbejde med Bech-Bruun tilbyder vi derfor vores samarbejdspartnere, der er udstillere på vores årsmøde, samt vores egne indkøbsfolk, dette hurtige brush-up om salg til det offentlige. Her får du en række konkrete råd og praktiske anbefalinger, der kan hjælpe dig med at forstå de juridiske rammer for offentlige indkøb, og hvordan processen med et salg til offentlige kunder kan optimeres.

Vi stiller blandt andet skarpt på:

 • Hvornår kan du – lovligt – købe/sælge uden et forudgående udbud?
 • Hvordan kan der indgås dialog med offentlige kunder?
 • Hvordan kan du (lovligt) gøre det sværere for dine konkurrenter?
 • Hvad skal du være særligt opmærksom på i udbudsmaterialet?
 • Hvad ser man typisk indsigelser over?
 • Hvordan foregår indsigelser?

Med indblik i de juridiske rammer for offentlige indkøb styrker du din viden om de nødvendige processer. Du lærer at kommunikere strategisk og får tips til målrettede ansøgninger og tilbud. Vi ser også nærmere på, hvordan mulighederne er for at afgive tilbud sammen med andre og begrænse tilbudsomkostninger.

Kort om oplæggets indhold

 • Introduktion til udbudsreglerne
 • Mulighederne for salg uden udbud
 • Udbudsformerne og udbudsmaterialet
 • Muligheder for dialog med de offentlige beredskaber (før og under udbud)
 • Gode råd ved udarbejdelse af ansøgninger og tilbud
 • Indsigelser

Som deltager vil du blive opfordret til at deltage aktivt i oplægget fx med egne praktiske erfaringer, udfordringer og spørgsmål. Ved tilmelding er du derfor også meget velkommen til at sende os input eller relevante problemstillinger, som du ønsker gennemgået. Denne del af mødet foregår sammen med udstillerrepræsentanter.

Oplægsholder er Anders Birkelund Nielsen, partner, Bech-Bruun.

Det praktiske:

Sted: Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ
Dato: 9. november 2021 fra 13.30 til 16.00

KLIK HER FOR TILMELDING

Deadline for tilmelding er den 9. november 2021 klokken 12.00