Årsmødet 2022: Udstillermøde den 28. marts 2022

Mandag den 28. marts inviteres potentielle udstillere indenfor til en dag, hvor der sættes fokus på Danske Beredskabers Årsmøde 2022.

Hos Danske Beredskaber er vi allerede i fuld gang med planlægningen, men for at sikre, at det bliver en succes, har vi brug for input fra udstillerne, som udgør en meget stor del af det samlede årsmøde.

Mødet bliver afholdt i Odense Congress Center fra klokken 12.00-14.00, hvor der vil blive budt på sandwich og en vand.

FN’s Verdensmål i fokus
Ligesom resten af verden bliver beredskabet også nødt til at forholde sig til grøn omstilling og en mere bæredygtig fremtid. Derfor bliver årets fokus på årsmødet, hvordan beredskabet kan bidrage til at nå FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling.

På vores udendørs demonstrationsområde vil vi derfor gerne sætte fokus på innovative tiltag, der kan bidrage til at opnå et eller flere verdensmål.

På årsmødet i 2021 var der omkring 70 udstillere og over 1.000 besøgende i løbet af de to dage, årsmødet varede. Godt 350 gæster deltog i festmiddagen onsdag, som både på underholdning, og hvor statsminister Mette Frederiksen var aftenens taler.

TILMELDING
Du kan tilmelde dig udstillermødet ved at skrive en mail til post@danskeberedskaber.dk senest fredag den 18. marts.