Invitation til udstillermøde

Vi har allerede kastet os over arbejdet med at arrangere Danske Beredskabers Årsmøde 2023, og selv om der er lidt tid til, så er vi allerede begyndt at glæde os.

I den forbindelse vil vi rigtig gerne i dialog med potentielle udstillere til årsmødet i 2023. Derfor holder vi et udstillermøde for dig, der overvejer at blive udstiller eller allerede nu ved, at du deltager.

På selve mødet vil vi gennemgå evalueringerne fra årsmødet i 2022 og fortælle om nogle af de overvejelser vi har for det kommende årsmøde. Vi vil også rigtig gerne høre, hvis du har gode idéer til, hvordan vi fremadrettet sikrer, at årsmødet bliver en succes.

𝐇𝐯𝐨𝐫 𝐨𝐠 𝐡𝐯𝐨𝐫𝐧𝐚̊𝐫 📅
Mødet foregår i Odense Congress Center tirsdag den 8. november fra klokken 12.00-14.00. Vi byder på en vand og sandwich ved starten af mødet.

𝐓𝐢𝐥𝐦𝐞𝐥𝐝𝐢𝐧𝐠 ✅
Af hensyn til det praktiske vil vi gerne modtage en tilmelding fra dig, hvis du kommer. Der er dog kun plads til maksimalt to personer fra hver af vores samarbejdspartnere.

Giv os gerne en tilmelding senest den 3. november 2022 klokken 12.00 på post@danskeberedskaber.dk, med navn på den/de to, der deltager.