Så er der åbnet for tilmelding til det danske FireFit-mesterskab

Kan du nå at komme i topform på 3,5 måned og dermed  måske være den, der sammen med en kollega sikrer dit beredskab sejren som Danmarks hurtigste?

Til sommer bliver den internationale brandmandskonkurrence afholdt på dansk jord for første gang, hvor en lang række topatleter fra europæiske lande mødes i Odense for at dyste om at være Europas hurtigste og stærkeste brandmand.

Forleden kunne vi så endelig løfte sløret for, hvad der også kommer til at ske, når beredskabsdanmark mødes i Odense Congress Center til Danske Beredskabers årsmøde den 30. og 31. august.

Ud over at der afvikles en række internationale konkurrencer,  vil der også blive afholdt et dansk mesterskab for Danmarks 29 kommunale redningsberedskaber og Beredskabsstyrelsen, og det er den første af sin slags. I alt skal op mod 30 hold dyste om, hvem der kan komme på landkortet som Danmarks hurtigste og stærkeste beredskab.

I Danmark har vi allieret os med brandmand Lars Guldmann fra Midtjysk Brand & Redning. Han er vores ambassadør for konkurrencen i Danmark, mens den norske brandkvinde May Tømmervold er vores internationale ambassadør og ansigt udadtil. Sidste år blev hun europamester i FireFit, da konkurrencen blev afholdt i forbindelse med beredskabsmessen Interschutz.

For udstillere er konkurrencen også en unik mulighed for at øge synligheden og støtte op om eventet. Det er nemlig muligt både at købe bannerreklamer, sponsorere deltagere og præmier. Det har vi skrevet lidt mere om her.

www.danskeberedskaber.dk/firefit kan du læse mere om konkurrencen og om de forskellige discipliner. Det er også her, du kan tilmelde dig.