Om Årsmødet

Hvert år afholder Danske Beredskaber sit traditionsrige årsmøde. Årsmødet er den største beredskabskonference på dansk jord og har gennem årtier været et stort trækplaster med op mod 1.000 besøgende og 70 messestande.

Danske Beredskabers årsmøde har eksisteret siden 1954, hvor det blev afholdt første gang i Fredericia. De efterfølgende år gik værtskabet på skift rundt i landet, men siden 2017 har Årsmødet været afholdt i Odense Congress Center.

Se et dokument om årstal og tidligere årsmøder her

Årsmødet varer to dage og kombinerer beredskabsudstillingen med
faglige oplæg, der giver deltagerne ny viden og inspiration til arbejdet
i beredskabet.

De faglige oplæg afvikles fra tre scener, der er placeret i messehallerne. Det betyder, at der hele tiden er liv omkring messestandene, og deltagerne kan veksle mellem at høre oplæg og besøge udstillerne på de mange messestande, der leverer materiel og serviceydelser til beredskabet.

Årsmødet tiltrækker både danske og udenlandske udstillere og deltagere. Det skaber en unik mulighed for faglig sparring og netværk.

 

 

Alle opfodres til at downloade Danske Beredskabers app, hvor det under Årsmødet vil være muligt at tilgå programmet, se standplaner, læse praktisk information og stemme på Årets stand.

Appen kan downloades vha. følgende link:
Download til apple devices
Download til android devices