Studietur til Interschutz

Materiel, netværk og inspiration. I sidste uge tog en delegation på godt 90 personer af sted til beredskabsmessen Interschutz i Hannover, Tyskland, hvor der var over 1.500 udstillere og over 85.000 besøgende.

Den danske delegation, der var den største på hele messen, blev taget godt imod af en repræsentant fra Deutsche Messe samt af en seniorrepræsentant fra GFPA – German Fire Protection Agency.

På turens førstedag var der tilrettelagt en rundvisning til fem udstillere, hvor især elektrificering, digitalisering og fremtidens løsninger var i fokus.

På turens andendag blev delegationen budt på frokost, hvor Heinz-Peter Brandenberger fra Vereinigung zur Förderung des Deutschen Brandschutzes og Herman Schreck fra Deutscher Feuerwehrband bød velkommen med taler, hvor der blev lagt vægt på fortsat vigtig erfaringsudveksling og samarbejde på tværs af oranisationer og landegrænser.

Det blev også til et besøg på German Federal Agency for Technical Relief (THW), som er en pendant til den danske Beredskabsstyrelsen.

Om knap et par måneder – den 24. og 25. august – er der beredskabsmesse på dansk jord, når Danske Beredskaber slår dørene op til Danske Beredskabers Årsmøde 2022. Der er stadig mulighed for at booke en stand eller tilmelde sig som gæst.

TILMELDING TIL ÅRSMØDET