Tusind tak til alle, der deltog i Danske Beredskabers Årsmøde 2022!

For en uge siden lukkede vi dørene til Danske Beredskabers Årsmøde 2022 efter to dage med beredskabsmesse, faglige oplæg, networking, viden og inspiration.

Vi vil rigtig gerne takke alle jer, der lagde vejen forbi Odense Congress Center; udstillere, besøgende, oplægsholdere og alle jer andre, der har bidraget til at gøre årsmødet til en god oplevelse.

Besøg af forsvarsministeren
Under årsmødet var forsvarsminister Morten Bødskov forbi. Her blev han vist rundt af brandkadetterne fra Nordfyn, som også bidrog med at løse en lang række opgaver under årsmødet. Til festmiddagen onsdag aften var det ligeledes Morten Bødskov, der var aftenens gæstetaler, mens Anders Lund Madsen stod for underholdningen.

Forsvarsministerens tale kan ses på vores facebookside.

Årsmødet i tal
Under årsmødet var der i alt 69 udstillere. Det er lidt færre end sidste år, hvor der var 75. Noget af forklaringen kan skyldes, at der i år har været Interschutz-messe i Tyskland, hvor også danske udstillere har deltaget, ligesom årsmødet lå på samme dato som Dalo Industridage (tidligere FMI Industridage). Til næste år har vi taget højde for sammenfaldet, hvorfor årsmødet vil blive skubbet en uge, så det foregår fra den 30. til og med 31. august 2023.

I alt deltog 1.055 personer, hvoraf 741 af deltagerne var gæster mens 314 af dem var udstillere. Det er desværre en tilbagegang fra sidste år, hvor 1.335 deltog. Det er dog stadig det næstmest besøgte årsmøde siden 2017, hvor vi begyndte at tælle deltagerne.

Årsmødet 2023

Til næste år vil Danske Beredskabers Årsmøde 2023 ligeledes foregå i Odense Congress Center. Datoen er som sagt rykket for at undgå sammenfald med andre messer.

Datoer for tilmelding af stande, deltager etc. er tilgængelige her på vores årsmødehjemmeside.

Udstillermøde til efteråret og foråret
Til efteråret vil vi som vanlig indkalde udstillerne til et evalueringsmøde. Det er også her, hvor udstillerne har mulighed for at komme med input og gode idéer til, hvordan vi kan forbedre os.

Til foråret vil der ligeledes være et udstillermøde, hvor vi taler om de nye tanker, vi allerede nu har omkring næste årsmøde.

Vi sender en invitation, når datoerne er fastlagte.

Video credit: Nicolai Bartroff, Minigrafik