Invitation til udstillermøde

Så er det igen tid til, at Danske Beredskaber inviterer til udstillermøde for (potentielle) udstilleres til vores årsmøde 2024.

Vi ser samtidig tilbage på 2023, hvor vi vil præsentere nøgletal og evalueringer for det årsmøde, vi afholdt i august, og som historisk har været foreningens mest succesfulde målt på antal deltagere og udstillere (siden vi begyndte at registrere dette).

For jer, der deltog i år, glæder vi os til at høre, om de erfaringer, I gjorde jeg på årsmødet. Måske har I også nogle gode idéer til, hvordan vi fremadrettet får afviklet endnu mere succesfulde årsmøder. Vi er i hvert fald meget interesseret i dialogen og håber, at mange af jer kommer og også byder ind med gode idéer.

TID OG STED FOR UDSTILLERMØDET
Onsdag den 15. november fra klokken 12.00 til 14.00

Odense Congress Center
Ørbækvej 350
5220 Odense

Vi byder på en sandwich og en vand. Mødelokalet vil på dagen kunne oplyses i receptionen.

Ønsker du at læse mere om Danske Beredskabers Årsmøde, kan du besøge vores hjemmeside her: https://aarsmoede.danskeberedskaber.dk

Meld tilbage af hensyn til planlægningen, om du er interesseret i at komme. Skriv det til post@danskeberedskaber.dk senest onsdag mandag den 13. november klokken 12.00  – af hensyn til forplejning.

Vel mødt. Vi glæder os til at se jer!