Vi glæder os til at se jer til årsmødet 2024

Både deltagere og udstillere har noget at glæde sig til, når Årsmødet 2024 finder sted på havnefronten i Aalborg den 10. og 11. september. Vanen tro vil Danske Beredskaber præsentere et stærkt fagligt program med oplæg om beredskabet og beredskabets funktion i samfundet.

-Vi glæder os meget til at afvikle årsmødet 2024, denne gang i nye rammer i Aalborg. Kombinationen af årsmødet og World Firefigther Games kommer til at give en helt særlig stemning, som vi glæder os til at dele med deltagere og udstillere, fortæller Bjarne Nigaard, sekretariatschef i Danske Beredskaber.

Med en unik placering på Aalborg Havn ser Klaus Hebsgaard, årsmødeansvarlig for Danske Beredskaber frem til to spektakulære og lærerige dage.

-Det er en fantastisk plads – det er lige præcis, som det skal være; der er vand, der er gode muligheder. Det ser lidt tomt ud nu, men det klarer vi ved at sætte et stort telt op – vi sørger for nogle food trucks, vi sørger for noget underholdning, og vi har en god aftale et sted lige i nærheden, hvor vi skal holde vores oplæg. Vi glæder os til at se jer til årsmødet 2024, lyder det fra Klaus Hebsgaard.

Tilmeldingen til årsmødet bliver åbnet den 31. maj, og i forhold til udstillerne bliver der åbnet for salg af stande den 1. maj.

Interessemedlemmer vil høre mere omkring setuppet i forbindelse med Årsmødet 2024 i løbet af april måned.

Se Klaus Hebsgaard præsentere udstillingsområdet for Årsmødet 2024 i videoen herunder
(Blæsten havde godt fat i mikrofonen, så få det hele med ved at klikke på “Undertekster”)

 

 

Vigtige datoer

– Standplanen ventes klar i begyndelsen af april.

– Det faglige program ventes klar i løbet af maj.

-Der åbnes for salg af stande til udstillere den 1. maj.

-Tilmeldingen til Årsmødet 2024 bliver åbnet den 31. maj.

-Klik her for at finde overnatningssteder i forbindelse med Årsmøde 2024 og World Firefighter Games: https://www.wfg2020.dk/en/hotels/

-Følg med på https://aarsmoede.danskeberedskaber.dk/www.danskeberedskaber.dk for at holde dig opdateret på Årsmødet 2024.